Gönül Sofrası Dağ Yenice Mahallesi’nde kuruldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin her akşam ayrı bir mahallede düzenlediği ve Gönül Sofrası adını verdiği mahalle iftarları programına Dağ Yenice Mahallesi ile devam edildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Şenol Karaküçük, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Dağ Yenice Mahallesi Muhtarı Serkan Hatay ve mahalle sakinlerinin katıldığı Gönül Sofrası’nda oruçlar hep birlikte dualarla açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan ve Hikmet Mutlu’nun sponsorluğunda düzenlen Dağ Yenice Mahallesi iftarı oruçların açılmasının ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar’ın konuşması ile sürdü.

UZUNLAR: “ALLAH TUTTUĞUNUZ ORUÇLARI, YAPTIĞINIZ İBADETLERİ KABUL ETSİN”

Vatandaşların Ramazan-ı Şerif’lerini kutlayarak sözlerine başlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar; “Bu gece bizlerin bir arada oruçlarını açmasını sağlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e ve geceyi finanse eden Hikmet Mutlu’ya çok teşekkür ederim. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

“SİZLER GÖREVİNİZİ YAPTINIZ SIRA BİZDE”

Başkan Yüksel’in selamlarını ileten Uzunlar; “Belediye başkanımızın çok selamı var. Bugün buraya bir toplantısı olduğu için katılamadı. Ancak önümüzdeki günlerde sizlerle özellikle görüşmek için gelecek. Sizlere selamlarını söyleyip seçimlerde bizlere sahip çıktığınız için teşekkürlerini iletmemi istedi. Allah sizlere inşallah 5 yıl boyunca hayırlı hizmetler yapmamızı nasip eder. Sizler görevinizi yaptınız sıra bizde.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar’ın konuşmasının ardından Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve şerbet ikramı ile Gönül Sofrası programı sona erdi.

Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek Gönül Sofraları, şu şekilde devam edecek:

GÖNÜL SOFRALARI PROGRAMI

21 Mayıs Salı 20.33/ Zafer Mahallesi

22 Mayıs Çarşamba 20.33/ Yağcı Mahallesi

23 Mayıs Perşembe 20.34/ Kumbağ Mahallesi

24 Mayıs Cuma 20.35/ Barbaros Mahallesi

25 Mayıs Cumartesi 20.36/ Eskicami-Ortacami Mahallesi

26 Mayıs Pazar 20.37/ Değirmenaltı Mahallesi

27 Mayıs Pazartesi 20.38/ Gündüzlü Mahallesi

28 Mayıs Salı 20.39/ Karadeniz Mahallesi

29 Mayıs Çarşamba 20.40/ Dedecik Mahallesi

30 Mayıs Perşembe 20.40/ Çınarlı Mahallesi

31 Mayıs Cuma 20.41/ (Kadir Gecesi) Sahil Dolgu Alanı

1 Haziran Cumartesi 20.42/ Aydoğdu Mahallesi

2 Haziran Pazar 20.43/ Yavuz Mahallesi

Haber Tarihi: 20.05.2019
Okunma Sayısı: 2327
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020