Geçici bakımevinde öğrencilere hayvan sevgisi aşılanıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, öğrencilerle sokak hayvanlarının tanışıp kaynaşma noktası olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 2017-11-14 10:27:06

Salı ve perşembe günleri öğrencilerin ziyaretlerine açılan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret eden öğrenciler, yaralı ya da hasta olan hayvanların tedavi süreçleri öğrenirken yeni doğmuş yavrularla kaynaşarak sevgilerini paylaşıyor.

Son olarak Karadeniz Ortaokulu ve Namık Kemal Anaokulu’nun ziyaret ettiği Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi sokak hayvanlarının yüzlerinin gülmesi için sizleri bekliyor.