Gıda işletmelerine yönelik fiyat tarifesi denetimi yapıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde gıda üzerine faaliyet gösteren işletmelerde denetim gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 2018-01-05 11:19:28

Pastane, lokanta, restoran ve benzeri işyerlerinde yapılan denetimlerde fiyat tarifeleri incelenirken, tarifesi bulunmayan ya da herkesin görebileceği yerlerde olmayan işletmelere uyarılarda bulunuldu.

İşletmelerin bağlı bulundukları odalardan bir an önce fiyat tariflerini temin etmesi istenirken, denetimlerin devam edeceğine dikkat çekildi.