Finaller öncesi 80’ler partisi ile stres attılar

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 2017-12-06 10:12:39

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde kurulan Alternatif Sahne ile şehirdeki sahne ihtiyacına alternatif üreten Süleymanpaşa Belediyesi, vizeler sonrası finaller öncesi öğrencilerin stres atması için 80’ler partisi düzenledi.

ALTERNATİF SAHNE SEKSENLİ YILLARA TAŞIDI

Kısa bir süre içinde hazırlanan ve seksenli yılların kostümleri ile katılımın talep edildiği geceye öğrenciler kayıtsız kalmazken seksenli yılların müzikleri ile coşku doruğa çıktı. Seksenli yıllara ait kalplerde yer etmiş yerli ve yabancı birçok şarkının çalındığı gecede şarkılara hep bir ağızdan eşlik edilirken 3 saatlik Dj performansının ardından parti sona erdi.

Öte yandan Alternatif Sahne’nin aralık ayı etkinlikleri de açıklanırken yılın son günlerinde Alternatif Sahne’de Süleymanpaşa Belediyesi şu etkinliklerle vatandaşların karşısına çıkacak:

ALTERNATİF SAHNE ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ

7 Aralık Perşembe 20.00/ Berkan Ulaşan ve Ekibi Konseri