Fareli Köyün Kavalcısı Süleymanpaşalı miniklerle buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin Çocuk Kulübü üyelerine özel olarak gerçekleştirdiği çocuk tiyatroları devam ediyor. Ünlü masal Fareli Köyün Kavalcısı’ndan uyarlanan aynı isimli oyun, iki seans olarak NKÜ Konferans Salonu’nda sahnelendi. Oyun minik tiyatroseverler tarafından büyük ilgi gördü.
Haber Tarihi: 2018-01-11 15:25:06

ÇOCUKLAR MASAL DİYARLARINDA YOLCULUĞA ÇIKTI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübünün organize ettiği çocuk tiyatroları tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü masal Fareli Köyün Kavalcısı’ndan uyarlanan aynı isimli çocuk oyunu, yaklaşık bir saat boyunca Süleymanpaşalı minik sanatseverleri masal diyarlarında yolculuğa çıkardı.

GELECEK PROGRAMDA YİNE ÜNLÜ BİR MASAL VAR

Oyun 10.30 ve 13.30 olmak üzere iki seans olarak sahnelendi. Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu’nda sergilenen Fareli Köyün Kavalcısı, toplamda binden fazla Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi tarafından beğeniyle izlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen çocuk tiyatroları devam edecek. Gelecek program ise şöyle:

8 ŞUBAT 2018 PERŞEMBE SAAT: 10.30 – 13.30

Kırmızı Başlıklı Kız (Müzikal Çocuk Oyunu)