Evi yanan aileye Süleymanpaşa Belediyesi’nden “Dost Eli”

Ertuğrul Mahallesi’ndeki bir evde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesi sonrası Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri evi yanan aile ile iletişime geçerek “Dost Eli”ni uzattı.
Haber Tarihi: 2017-11-14 16:44:21

Yangın çıkan evde incelemelerde bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri öncelikli ihtiyaçları belirleyip derhal harekete geçti.

ACİL DESTEK İHTİYACI KARŞILANDI

İlk olarak yangın çıkan evde temizlik çalışmaları yapan ekipler, evin yanan kısımlarının temizliğinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi bünyesinde hazırlanan gıda destek kolileri ile acil destek ihtiyacını karşıladı.

YANGIN RAPORU SONRASI DESTEK DEVAM EDECEK

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası aracılığı ile kıyafet ihtiyacını da karşılayan Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin itfaiye raporu sonrası mevcut durumları değerlendirip ailenin talepleri doğrultusunda yanlarında olmaya devam edecekleri belirtildi.