Erol Kurcak Turnuvası’nın Şampiyonu Bıyıkalispor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen Erol Kurcak Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyona Bıyıkali Spor Kulübü oldu.
   Bıyıkali mahallesinde yeni yapılan futbol sahasında oynanan turnuvanın final maçı geçtiğimiz Pazar günü oynandı.
   Finale kalan Bıyıkalispor ile Kaşıkçıspor arasında oynanan maçın galibi, rakibini 2-0’lık skorla yenin Bıyıkalispor oldu.
   Bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte büyük sevinç yaşayan Bıyıkalispor oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğu kutladı.
   Turnuvanın şampiyon takımına kupayı Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar takdim etti.
   Uzunlar, tüm sporcuları ve kulüp yönetimini tebrik ederek, turnuvaya katılan takımlara da teşekkür etti.

Haber Tarihi: 22.08.2019