Epilepsi ve Yaşam Semineri düzenlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği işbirliğinde Epilepsi ve Yaşam Semineri düzenlendi.
Haber Tarihi: 2018-02-13 09:00:03

12 Şubat Dünya Epilepsi Günü’ne özel olarak yapılan ve Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Tekirdağ Devlet Hastanesi Doktorları Nörolog Dr. Aslıhan Pehlivan ve Psikolog Funda Berke salonu dolduran vatandaşlara kritik bilgiler verdi.

İSTANBUL DIŞINDA GERÇEKLEŞEN İLK ETKİNLİK OLDU

Öte yandan Epilepsi ve Yaşam Semineri 5 yıl önce İstanbul merkezli olarak kurulan Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği dışında gerçekleştirilen ilk etkinlik oldu.

BİRÇOK KONU KATILIMCILARLA PAYLAŞILDI

Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte epilepsinin tanımından nöbet anında yapılacaklar ve yapılamayacaklara, tedavi gerektiren durumlardan yaşam kalitesinin arttırılmasına birçok konu ele alınıp katılımcılarla paylaşıldı.

TÜM SORULAR UZMANLAR TARAFINDAN DETAYLICA CEVAPLANDI

Soru cevap ile hasta ve hasta yakınlarının da tüm sorularının detaylı olarak uzmanlar tarafından yanıtlandığı etkinlik oldukça verimli bir şekilde sona erdi.