Emlak ve çevre temizlik vergileri 2. taksitinde son ödeme tarihi 30 Kasım

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ne ödenmesi gereken 2017 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerinin 2. taksitinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2017 Perşembe günü olarak belirlendi.
Haber Tarihi: 2017-11-13 13:25:30

30 KASIM SONRASI GECİKME FAİZİ UYGULANACAK

Yapılan açıklamada mükelleflerin ödemelerini 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitene kadar gerçekleştirmesi gerektiği, bu tarihten sonra ödenecek Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerine gecikme faizi uygulanacağının altı çizildi.

BİRÇOK ÖDEME NOKTASINDA VEZNELER AKTİF OLARAK ÇALIŞIYOR

Ödemeleri belediye veznelerinden yapmak isteyen vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi Peştamalcı Caddesi Ek Hizmet Binası, Sahil Ek Hizmet Binası, Kolordu Caddesi Ek Hizmet Binası, Hürriyet Mahallesi Tapu Müdürlüğü Emlak Veznesi ve Karadeniz Mahallesi Mezbaha Yanı Fen İşleri Müdürlüğü veznelerinin hizmet verdiği bildirildi.

İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada veznelerden nakit ya da kredi kartı ile ödeme seçeneğinin yanı sıra www.suleymanpasa.bel.tr internet sitesinin online işlemler kısmından sicil numarası ile de ödeme yapılabileceği ifade edildi.