Daha yeşil bir çevre için Süleymanpaşa Belediyesi ile öğrenciler el ele

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, bir yandan Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında öğrencilere yönelik eğitimlere devam ederken bir yandan da eğitimlerin meyvelerini topluyor.
Haber Tarihi: 2018-02-13 09:43:31

113 KİLO AMBALAJ ATIĞI TOPLADILAR

Geçtiğimiz sene Ebru Naim Fen Lisesi’nde gerçekleşen eğitim sonrası çevre gönüllüsü olan öğrenciler eğitimlerini arkadaşları ile de paylaşırken 113 kilo ambalaj atığı toplayarak da gönüllerde taht kurdu.

GERİ DÖNÜŞEBİLİR ATIKLARI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM ETTİLER

Öğrenciler okul içinde hazırlanan ambalaj atığı biriktirme noktasında toplanan geri dönüşebilir atıkları Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim ederek proje kapsamında arkadaşlarına örnek oldu.