Başkan Yüksel’den altyapı kurumlarına tepki: “Bugün yap yarın boz sistemine dur diyeceğiz!”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bazı altyapı firmalarının üstyapı çalışmaları tamamlanmış sokaklarda plansız bir şekilde kazı yapmasını eleştirdi. Önümüzdeki süreçte plansız altyapı çalışmalarına izin verilmeyeceğini ifade eden Yüksel, ilgili kurumları hassasiyete davet etti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda fotoğrafları ile birlikte konuyu gündeme taşıyan Başkan Yüksel, altyapı kurumlarının aboneler üzerinden belediyeye baskı kurmaya çalıştığına dikkat çekerek vatandaşlardan destek istedi.

YÜKSEL: “DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”

İşte Yükselin konuyla ilgili net tavrını ortaya koyan o açıklama:

Bu Şehir Sahipsiz Değil!
Kıymetli Hemşehrilerim,
Burası Kumbağ Mahallemiz. Bu kazılan sokaklarımızı geçtiğimiz yaz sezonu içerisinde komple yenilemiştik.

Maalesef sokaklar yenilenirken altyapı kurumları “örneğin GAZDAŞ gibi” sırf abonelik müracaatı yok diyerek apartmanların gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamadı.

Şimdi ise abonelik taleplerimiz var” diyerek, üstelik kazı programlarını yani hangi gün nerede kazı yapacaklarını belirtmeden (son on beş gün öncesine kadar) gaz bağlantısı yapmak için akıllarınca vatandaşlarımızı kullanıp bizi sıkıştırmaya çalışıyorlardı.

Değerli Hemşerilerim;
Yıllardır bugün yap-yarın boz”, sonra yine yap” diyerek vergilerimizin çöp olmasına sebep olan bu çalışma sistemine Hele bir dur!” demek zorundayız.  Bundan sonraki süreçte, belediyemizin yatırım programlarına (acil durumlar hariç) ayak uyduramayan kurumlara, yeni yapılan yollarımızda kazı izni vermeyeceğiz. Bu sebepten dolayı vatandaşımızın mağdur olmasına sebep olanların, yaptıklarının yanlarına kâr kalmasına müsaade etmeyeceğiz.

Bu şehri sahipsiz sananlar büyük bir gaflet içerisindedir. Milletimiz size değil, siz milletimize uyacaksınız!

Bu süreçte kazı izinleri dışında veya kazı kriterlerine dikkat etmeyen tüm alt yapı kurumları hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Değerli hemşehrilerimizden bu konuda destek istiyorum. Desteklerinizi lütfen esirgemeyin.”

Haber Tarihi: 19.10.2020
Okunma Sayısı: 1748
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020