Başkan Yüksel’den Macar Büyükelçiye festival daveti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’i ziyaret ederek, 55. Geleneksel Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında, 8 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek “Macar Günü” etkinliklerine davet etti.

Ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da eşlik etti.

YÜKSEL: “BEŞ YIL İÇİNDE TURİZMDE MACAR HALKININ BİRİNCİ TERCİHİ OLACAĞIZ”

Başkan Yüksel, nezaket ziyareti sonrası, Macar Büyükelçi ile iki ülke ilişkilerinin pekiştirilmesi ve turizmin canlandırılması hususunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Süleymanpaşa, Türkiye-Macaristan ilişkileri için merkezi bir kent olmanın yanı sıra önemli bir konuma da sahip olacak. Beş yıl içinde Macar halkı için turizmde birinci tercih olmayı hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Büyükelçi Matis de nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek 55. Geleneksel Kiraz Festivali daveti için teşekkür etti.

Haber Tarihi: 16.05.2019