Başkan Yüksel’den Gönül Sofrası’nda Anneler Günü Sürprizi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Naip Mahallesi’nde gerçekleştirilen Gönül Sofrası programı öncesinde alandaki tüm annelere ve anne adaylarına karanfil dağıttı.

YÜKSEL: “TÜM ANNELERİMİZE SEVDİKLERİ İLE BİRLİKTE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve belediye başkan yardımcıların da annelere karanfil dağıttığı organizasyonda tek tek tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Yüksel; “Bugünün bir özelliği var. Başta kendi anacığımın, yine çoğunuzun tanıdığı Çanakçı Mahallemizdeki babaannem olmak üzere ve bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Tüm annelerimize sevdikleri ile birlikte uzun ömürler diliyorum.” dedi.

YEL: “BUGÜN BİR SEVGİ GÜNÜ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de Anneler Günü ile ilgili bir açıklama yaparken; “Bugün bir sevgi günü. Hepimizin kıymetlileri, en büyük varlıklarımız annelerimizin tek tek ellerinden öpüyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜKSEL İLE ÇEKTİRDİKLERİ FOTOĞRAFLARLA GÜNÜ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Öte yandan Naip Mahallesi anneleri yapılan sürpriz karşısında çok mutlu olduğu gözlenirken Başkan Yüksel ile çektirdikleri fotoğrafla günü ölümsüzleştirdiler.

Haber Tarihi: 12.05.2019
Okunma Sayısı: 2035
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020