Başkan Yüksel halkla kucaklaştı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ programında vatandaşlarla kucaklaştı.
   Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina’da sabah erken saatlerinde başlayan etkinliklerde vatandaşları tek tek dinleyen Yüksel, talep ve önerilerini not etti. Süleymanpaşa’da devam eden proje ve hizmetler hakkında halka bilgi veren Yüksel, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
   Halk Günü programının, vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştiğini belirten Başkan Yüksel, “Geleneksel hale getirdiğimiz Halk Günü programımızda bugün, Süleymanpaşalı hemşehrilerimizi tarihi binamızda ağırladık. Talep ve beklentilerini dinlediğimiz vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak, önerilerini not ettik. Programımıza yoğun katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” diye konuştu.
   3 saat süren programda, yüzlerce vatandaş Başkan Yüksel’e taleplerini iletme imkanı buldu.

Haber Tarihi: 05.12.2019