Başkan Yüksel basın mensupları ile iftarda buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Restoranında düzenlenen iftar programında, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Sabri Çınar ve Gökhan Saygı ile Belediye Meclis Üyesi Özlem Coşkun da hazır bulundu.

İftar öncesi basın mensupları ile sohbet eden Başkan Yüksel, birlikte iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftarın ardından gazetecilere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Yüksel, belediye başkanı seçildiği günden bu yana geçen 40 günlük süreci değerlendirdi.

Konuşmasına basın mensuplarının Ramazan ayını ve gelecek bayramını kutlayarak başlayan Yüksel, “Bugün belediye başkanlığı mazbatasını aldığımızın 40’ıncı günü. Bu sürede belediyeyi tanıma noktasında ciddi bir yol aldık. Kiraz festivalinden sonra tüm müdürlüklerimizi rayına oturtmayı hedefliyoruz,” dedi.

YÜKSEL: “TESKİ KUMBAĞ’DA ÇOK YÜKSEK BAĞLANTI BEDELLERİ TALEP EDİYOR”

Vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ettiklerini kaydeden Yüksel, “Ramazan programımız çerçevesinde, Süleymanpaşa’da 73 mahallemizde yaşayan 200 bin hemşehrimizin her birine gerek sahurda gerek iftarda ulaşmaya çalışıyoruz. Hem her mahallemizin sorunlarını dinliyoruz hem de bu sorunlarla ilgili öncelik planlaması yaparak önümüzdeki yaz sezonundaki çalışmalarımızın da hazırlığını yapıyoruz. Özellikle Kumbağ ve Barbaros Mahallelerinde iki yıldır yaşanan sıkıntılar nedeniyle, Fen İşleri Müdürlüğümüz bu mahallelerimizi yaz sezonuna yetiştirmek için yoğun bir çalışma içerisinde. Ancak burada şöyle bir sıkıntı var: Biliyorsunuz, TESKİ Süleymanpaşa’da büyük bir çalışma yürütüyor. Haliyle sokaklar, caddeler kazılıyor. Ama kazılan sokaklar tekrar tekrar kazılıyor. Sadece TESKİ değil, diğer kurumlar da kazıyor. Biz tüm kurumlarla ortak bir planlama yürütmeye başladık. Her biri takvim içinde kendi yatırımlarını organize edecekler. Daha sonra kazı yapmak isteyene izin verilmeyecek. Ayrıca Barbaros ve özellikle Kumbağ’da su abonelikleri ile ilgili sıkıntılar var. TESKİ yeni abonelikler için daire başına yaklaşık 2 bin 500, 3 bin lira bağlantı bedeli alıyor. Vatandaşlarımız bu parayı ödeyemiyor. TESKİ de ev bağlantılarını yapamıyor. Bu yüzden biz o yolu yaptığımızda ev bağlantıları için yeniden kazılması gerekecek. Bunu TESKİ’nin toplantısında da gündeme getireceğiz,” diye konuştu.

“İFTARLARDA HEM KASADAN PARA ÇIKMIYOR HEM DE HAYIRSEVERLER HAYIR İŞLEMİŞ OLUYOR”

Başkan Yüksel, her akşam başka bir mahallede Gönül Sofraları kurduklarını ifade ederek, “Ramazan organizasyonlarımız var. Bu organizasyonlarımızda 50 bin kişiye iftar vereceğimizi söyledik. Bazı gazeteci arkadaşlarımız iftarları sponsorlar üzerinden yapmamızı ve bu kişilerin isimlerini duyurmamızı eleştirmişti. Onu da açıklamış olayım. Biz bu organizasyonda Süleymanpaşa Belediyesinin kasasından para çıkmayacağını, dileyen hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile yapacağımızı söylemiştik.  Göreve geldiğimizde Ramazan organizasyonları ile ilgili 300 bin liralık bir ihale yapılmıştı. Biz bu ihaleyi iptal ettik. Ya bu para belediyenin kasasından çıkacaktı ya da bazıları 2500-3000 kişileri bulan iftar organizasyonlarını hayırsever işadamlarımızın desteği ile yapacaktık ve onlar da hayır işlemiş olacaklardı. Bir insan, bir hizmet için 10-15 bin lira destekte bulunuyorsa o insanı da onore etmek gerekir. Hatta her bir hayırsever işadamımıza da Kiraz Festivali’nde plaket vereceğiz. İsmini söylememizi istemeyen hayırseverlerimiz de var, onların isimlerini de söylemiyoruz. Geçtiğimiz yıl 36 bin kişiye iftar verilmiş ve 260 bin lira harcanmış. Biz hem sayıyı 50 bin kişiye çıkardık hem de 300 bin lira gibi bir parayı tasarruf etmiş olduk. İnşallah Kadir Gecesi de sahilde 8-10 bin kişiyle birlikte dev bir iftar yapmayı planlıyoruz. Bütün hemşehrilerimiz ve o gün müsait olan basın mensuplarımızı da davet ediyorum,” açıklamasında bulundu.

“KİRAZ FESTİVALİ’NDE DE BELEDİYENİN CEBİNDEN PARA ÇIKMAYACAK”

55. Geleneksel Kiraz Festivali’ne de değinen Yüksel, “En önemli konulardan biri de Kiraz Festivali. Çalışmalarımız devam ediyor. Ana hatları ile programımız belli oldu. 5 Haziran akşamı yerel sanatçılarımızın amfi tiyatrodaki konserleri ile başlayacağız. Asıl organizasyon 6 Haziran’da kortejle başlayacak. Sanatçılarımız belli oldu. 6 Haziran Perşembe yani 1. gün Zara, 2. gün Kibariye, 3. Gün Mehmet Erdem ve Bengü geliyor. Son akşam ise Buray ve Tuğba Yurt sahne alacak. İnşallah güzel bir organizasyon olacak. Burada önemli bir noktanın altını çizmek istiyorum: Kiraz Festivali’nde de Süleymanpaşa Belediyesinin kasasından para çıkmaması için çok yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Biliyorsunuz, önceki yıllarda 800 bin TL, 600 bin TL gibi zarar edildiği açıklanmıştı. Allah nasip ederse bu sene sizlerin de katkıları ile zarar etmeyi bir kenara bırakın belediyenin cebinden para çıkmasın diye uğraşıyoruz. Büyük kısmını da hallettik. Festivali de sponsorlarımızla yapacağız. Bu milletin artık sokağa atılacak bir kuruş bile parası yok. Yoğun katılımla Süleymanpaşa’ya yakışacak bir festival hedefliyoruz. Herkesin eğleneceği, esnafımızın para kazanabileceği bir festival olacak. 10 ilçeyi de burada misafir edeceğiz. Komşu illerden de komşu ülkelerden de misafirlerimiz olacak. Festival, Tekirdağ Kiraz Festivali Komitesi tarafından organize ediliyor. Herhangi bir organizasyon şirketine bu işi vermiş değiliz. Sanatçıların tamamıyla ben kendim pazarlık ettim,” diyerek konuya açıklık getirdi.

“TEKİRDAĞSPOR ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BELEDİYE BÜNYESİNE ALINACAK”

“Tekirdağspor meselesine de değinmek istiyorum,” diyen Yüksel, “Şu anki yönetim kongre kararı aldı. Öncelikli olarak biz Tekirdağspor’a sahip çıkan bir belediye olacağız. Sonraki dönemde de Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağspor AŞ ya da Spor Kulübü olarak devam edecek. Artık Tekirdağspor Kulübü, kapı kapı dolaşıp para peşinde koşmayacak. Tekirdağspor’u bu sene en azından kendi ayakları üzerinde duran, daha sonraki senelerde ise belediyenin tamamen kucakladığı bir takım haline getireceğiz. Ben Cüneyt Yüksel olarak takımın kısa vadede borçlarını ve ödemelerini sağlamak amacıyla 250 bin lira civarında bir bütçe hazırladım. Birkaç sponsorumuz daha olacak. Bir yandan milletvekillerimiz, bir yandan Meclis Başkanımız bu konuyla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Tekirdağspor inşallah altyapısı ve sportif başarısı ile Süleymanpaşa’yı en iyi şekilde bölgemize ve ülkemize tanıtacak hale gelecek,” ifadelerini kullandı.

Ramazan organizasyonu, Kiraz Festivali ve Tekirdağspor projesinin yaklaşık 2 milyon liralık bir bütçe gerektirdiğinin altını çizen Yüksel, “Geçtiğimiz 40 günlük süreçte sponsorlar üzerinden bu bütçeyi neredeyse tamamlamayı başardık. Bu konularda kimin kapısını çaldıysak herkes seve seve destek verdi. Allah hepsinden razı olsun,” dedi.

“GEREKİRSE ASFALT ŞANTİYESİNİ DE KURMAK BİZİM İÇİN ZOR DEĞİL”

Belediyenin bu süreçte asli işlerini de aksatmadan sürdürdüğünü de vurgulayan Başkan Yüksel, “Bir yandan Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz yoğun bir şekilde çalışıyor, bir yandan da tamir-tadilat çalışmaları sürüyor. Süleymanpaşa Belediyesinin asfalt şantiyesi yok. Asfalt gerektiğinde Büyükşehir Belediyesinden tedarik etmek zorunda. Ancak şu aşamada maalesef bunda da zorlanıyoruz. Kadir Başkanla görüştüğümüzde destek olacağını söylemişti. Önümüzdeki günlerde bu konuda sıkıntı yaşamayacağımızı umuyorum. Baktık ki olmuyor, çıkar nedenlerini sizlere anlatırız, Süleymanpaşa Belediyesi için bir asfalt şantiyesi kurmak da çok zor bir iş değil. Süleymanpaşa’da yaşayan 200 bin kişiyi kimseye el açtıracak duruma sokacak bir başkan olmayacağım,” diye konuştu.

“KADİR BAŞKANIN MÜDÜRLERİ BİZE UKALACA YAZILAR GÖNDERDİLER”

Süleymanpaşa Belediyesi ile ilgili değerlendirmelerinin ardından kurum olarak karşılaştıkları bazı sorunları da dile getiren Yüksel, özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaşanan sıkıntılara değindi. Yüksel, “Burada Kadir Başkana ayrıca bir sitemim var. Kiraz Festivali’nin adı Tekirdağ Kiraz Festivali diye geçiyor. Ama Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının bu organizasyonda bir delikli kuruş katkısı yok. Bu yetmezmiş gibi, daire başkanları bize ukalaca bir yazı yazmışlar. Sanki sahil babalarının malıymış gibi, ‘Size festival için sahili verdik. Çimlere zarar verirseniz bedelini ödersiniz,’ diye bir yazı yollamışlar. Bir kere önce haddinizi bileceksiniz. Ben Süleymanpaşa’nın seçilmiş belediye başkanıyım. Sahil sizin değil Süleymanpaşa’da yaşayan 200 bin hemşehrimizindir. Kadir Başkanım, sizin daire başkanlarınızın bana böyle bir yazı yazmaya haddi de yetkisi de olmaması gerekiyor. ‘Hadi para vermediniz, en azından sizin ses sistemleri ile matbaa ve baskı ihalelerin var. Bana doğrudan temin yaptırtmayın, sizin ihaleden çözelim,’ dedik. Önceki yıllarda olduğu gibi bir yazıyla 60 bin lira talep ettik yazıyla. Verilmeyeceğini biliyorduk çünkü Kadir Başkan diğer ilçelere de maddi destek vermediğini söylemişti zaten. Ama en azından bu inci boncuk sayılabilecek konularda bari taşın altına elini sokabilirdi. Maalesef onu da yapmadı. Bu durumda biz de Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Kiraz Festivali’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin amblemini koymayacağız. Dahası, Barış ve Özgürlük Parkı’nın önündeki alan için de ‘Orayı doldurmayın, o alanı biz kullanacağız,’ dediler. Bu da çok ağırıma gitti. Bu da önemli değil ama o alanı vermediyseniz ve kendiniz kullanacaksanız, en azından buradan elde edeceğiniz geliri perişan haldeki Barış ve Özgürlük Parkı ve amfi tiyatroyu düzeltmek için harcayın da bir faydası olsun. Kadir Başkan’a buradan sesleniyorum. O alanın tamir ve bakımını ne olur Kiraz Festivali’ne kadar yetiştirin. Çünkü dışarıdan gelecek misafirlerimize o şekilde bir park ve Amfi tiyatro göstermek istemiyorum. Eğer yapamayacaksanız da bize devirlerini yapın. Cüneyt Yüksel bunun altından da kalkar Elhamdülillah,” sözleri ile tepkisini dile getirdi.

“BÜYÜKŞEHİR KULLANDIĞIMIZ BİNALARI BOŞALTMAMIZI İSTEDİ”

Sorunların Kiraz Festivali ile bitmediğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Seçildiğimiz günden itibaren bizim kullandığımız ve Büyükşehir Belediyesine ait bütün binaları boşaltmamızla ilgili yazı gönderdiler. Fen İşleri Binası, Sahil Zabıta Noktası ve Süleymanpaşa Belediye Meclisi toplantılarını yaptığımız nikah salonunu da boşaltmamızı istiyorlar. Biz biliyorsunuz ki meclis toplantılarının yerini değiştirdik. Sizce niye değiştirdik? Çünkü Kadir Albayrak Başkan’ın o çokbilmiş müdürleri bize bu binaları boşaltmamızı ve kendilerinin kullanacaklarını söylediler. Ne hikmetse 1 Nisan’dan sonra bu yazılar gelmeye başladı. Seçim öncesi değil. Ak Partili biri belediye başkanı oldu diye mi bu yazılar geldi? Bunu da vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Ama sıkıntı yok, birkaç ay içinde yeri kesinleştirip hemen belediye binamızın yapımına başlayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki Süleymanpaşa Belediye Başkanı kendilerine belediye binası yapamamış olabilirler. Ama önümüzdeki aylarda Gönül Belediyeciliğinin nasıl belediye hizmet binası yaptığını hepsi görecekler. Kendileri beceremedi diye bizim de beceremememiz için ellerinden geleni yapıyorlar ama biz hizmet etmek için bu göreve geldik,” diye konuştu.

“TESKİ KAZDIĞI YERLERİN BEDELİNİ EKSİK ÖDÜYOR”

TESKİ ile yaşanan sorunları da gündeme getiren Başkan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başka bir konuyu daha arz edeceğim. TESKİ ve Süleymanpaşa Belediyesi bir anlaşma yapıyor. Anlaşmaya göre TESKİ’nin kazdığı yerleri Süleymanpaşa Belediyesi onarıyor, bunun bedelini metrekare üzerinden TESKİ’den tahsil ediyor. Ama bir sıkıntı var. TESKİ bir sokakta boydan boya altyapı için 1 metre eninde bir çukur kazıyor. Süleymanpaşa Belediyesine de bir metre enindeki bu alan üzerinden metrekare hesabı yaparak ödemesini gerçekleştiriyor. Ama bütün sokak da mahvoluyor. Diyelim ki Süleymanpaşa Belediyesi o sokak için TESKİ’den 10 lira alıyor ancak sokağın Süleymanpaşa Belediyesine maliyeti 100 lirayı buluyor. Bitmedi. Bugün taşın metrekaresini 40 liraya yaptıran Süleymanpaşa Belediyesine TESKİ 2016 yılında yaptıkları protokol üzerinden ödeme yapmaya kalkıyor. 2016’daki protokolde metrekare birim fiyatı 20 lira. Böyle bir ödeme olabilir mi?”

“KADİR BAŞKAN’LA DEĞİL DAİRE MÜDÜRLERİ İLE SORUNLARIMIZ VAR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’la herhangi bir sorununun olmadığına dikkat çeken Yüksel, “Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımızla bir sorunumuz yok. Özellikle Cüneyt Yüksel’in hiçbir sorunu olmadı, olamaz da. Ama maalesef daire başkanları ve birim müdürleri ile ilgili sıkıntılarımız var. Bunu da yapmaya devam ederlerse biz tekrardan muhalefet yaparmış gibi konuşmaya başlamak zorunda kalırız. Süleymanpaşa Belediyesi ile Büyükşehir arasındaki bu uyumsuzluk vatandaşımıza yansır. Biz böyle bir şeyin olmasını istemiyoruz. Ama 200 bin Süleymanpaşalı bizi onların hakkını savunalım diye bu göreve getirdi. Onların hakkını savunmak için her türlü dili her ortamda kullanırız,” diyerek sorunun kaynağı olarak daire başkanlarını gösterdi.

“DERE SOKAK İÇİN BÜYÜKŞEHİR EMLAK DAİRE BAŞKANINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Dere Sokak’ta 40 yılı aşkın süredir çözülmeyi bekleyen imar sorununun çözüme çok yakın olduğunun müjdesini de veren Yüksel, bu konuda şöyle konuştu: “Hep eleştirdim ama bir daire başkanımız var ki ona buradan teşekkür etmem gerekiyor. Malumunuz, Dere Sokak ile ilgili bir çalışma yürütülüyor. Orada Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanımız Yüksel Özdal’a teşekkür ediyorum. Bu konuda ciddi anlamda bir mesai harcamış. Biz de geçen hafta Ankara’da kıymetli genel müdürümüzle görüştük. Önümüzdeki günlerde Allah nasip ederse tapularını da dağıtmaya başlayacağız. Ondan sonraki aşamada Kadir Başkan’ın sözü var, oradan Muratlı yoluna bağlantı yolunu yapacağına inanıyorum.”

“HÜKÜMET CADDESİ’NİN ÇİFT YÖN OLMASI İÇİN ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK”

Başkan Yüksel, Hükümet Caddesi’nin yeniden çift yönlü olarak trafiğe açılması konusunu da masaya yatırdı. Yüksel, “Kampanya dönemimizde Hükümet Caddesi’nin çift yön yapılacağını söylemiştik. Bunu yaparken de önce otopark sorununu çözeceğimizi ifade etmiştik. 40 günlük süremizin yaklaşık bir aylık kısmı ağırlıklı olarak bu konuyla geçti. Hamdolsun, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan eski Kız Meslek Lisesi’nin olduğu alanı otopark haline çeviriyoruz. Hemen arkasından eski Namık Kemal Lisesi’nin bulunduğu alanda 3 dekarlık kullanılmayan bir parselimizde de güzel bir otopark alanı belirledik. Namık Kemal Lisesi ön bahçesi önümüzdeki haftadan itibaren saat 4’ten sonra sürekli açık olacak. Yazın da tamamen açık olacak. Bunları yaparken İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol yaptık. Onlara bu alanların kira bedeli olarak küçük bir arsa vereceğimizi söyledik. Bunun karşılığında o alanların okul yapılana kadarki süreçte bize tahsis edilmesini istedik. Bu süre belki beş, belki on yıl olacak. Konuyla ilgili yazışmalar sürüyor. Yazışmaların tamamlanmasının ardından biz üzerimize düşen görevi yapmış olacağız, sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a gelecek. Kendisinden vatandaşımızın Hükümet Caddesi’nin çift yön haline gelmesi talebini karşılamasını isteyeceğiz. Biz bayrama kadarki süreçte Hükümet Caddesi’nin çift yöne döndürüleceğine inanıyoruz. Eğer ki bu cadde çift yöne açılmazsa biz demokratik haklarımızı kullanacağız. Çarşıda yürüyüş yapabiliriz, esnafımızı kepenk kapatmaya davet edebiliriz. Her şey olabilir. Ama ben buna gerek kalacağını sanmıyorum,” dedi.

“40 GÜNDE 5 MİLYONDAN FAZLA BORÇ ÖDEDİK”

“Borç meselesini de açıklığa kavuşturmak istiyorum,” diyerek seçim döneminde çok tartışılan konuyu değerlendiren Yüksel, “Ben belediyenin borcunu 75 milyon TL olarak tahmin ediyordum. 11 Nisan itibariyle görevi devraldığımızda 65 milyon lira borcumuz çıktı. Biz borcu ağlanmak için dile getirmedik. Eski Belediye Başkanı Sayın Ekrem Eşkinat belediyenin borcunun 31 milyon TL olduğunu ve benim doğru söylemediğimi ifade etmişti. Borç konusundaki açıklamamı doğru söylediğimi göstermek için yaptım. Şimdi sizlere yeni bir belge daha getirdim. Bu belgede 40 gün içinde 65 milyon liralık borcun 59 milyona düştüğünü göreceksiniz. 40 içinde kendi öz kaynaklarımızı ve boşa giden harcamaları derleyip toparlayarak 5 milyon liradan fazla borç ödedik. Şunu da söylemek zorundayım ki Ağustos ayından Aralık ayına kadar esnafa beş aylık birikmiş bir borç var. Biz bu birikmiş borcun Ağustos Kasım arasını ve Aralık ayındaki borçların da bir kısmını kapatmış durumdayız. 40 günde esnafa 3 milyon TL ödeme yaptık. Bu ödemeleri yaparken de bir kuruş kredi kullanmadık. Ne olur ne olmaz diyerek meclisimizden borçlanma yetkisi almıştık ama o yetkiyi kullanmadık,” açıklamasında bulundu.

“HEYKEL VE RESİMLERE 4 MİLYON TL HARCANMIŞ”

“Son olarak Sayın Ekrem Eşkinat’ın bir iddiasına cevap vermek istiyorum,” diyen Başkan Yüksel, “Sayın Eşkinat demiş ki, ‘Bizim verilerimizi sildiler.’ O verilerin nasıl ve ne zaman silindiğini en iyi siz biliyorsunuz. Biz belediyeyi 11 Nisan’da devraldık. Ama ne hikmetse biz göreve gelmeden önce belediye sitesinin ta Fransa’da olan sunucuları çöküyor ve bütün personel bilgileri gidiyor. Sitedeki bütün bilgiler siliniyor. Biz kurtarabildiğimizi kurtardık, kurtaramadığımız gitti. Bunun sorumluluğu kimde? Sayın Eşkinat’ta. Bazı şeyleri de kaldırdım mı? Evet, kaldırdım. Ben kampanya dönemimde de söyledim. ‘Bisanthe ismini kullanmayacağım,’ dedim. Bisanthe ile ilgili ne varsa kaldırmaları talimatını verdim, arkadaşlar da kaldırdılar. Yarın o heykelleri de kaldırmaları talimatını vereceğim, kalkacak. Uygun bir yerde değerlendireceğiz. Şu bilgiyi de vereyim, o heykellere ve resimlere Süleymanpaşa Belediyesinin kasasından ödenen para 4 milyon lira. Sen aylarca esnafa olan borcunu ödemeyeceksin, heykellere, resimlere 4 milyon lirayı şakır şakır vereceksin. O devir kapandı artık,” ifadelerini kullandı.

“SİZLERDEN RİCAM BANA BİRKAÇ AY FIRSAT TANIYIN”

Basın mensuplarından birkaç aylık bir süre talep eden Yüksel, “Biz kendi öz kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Ben basın mensuplarımızdan belediye başkanı olarak değil bir kardeşiniz olarak şunu rica ediyorum: Beş yıl boyunca beraber çalışacağız. Ne olur bu kardeşinize birkaç ay fırsat tanıyın. Bana sahip çıkın. Cüneyt Yüksel’in bir müsriflik yaptığını, 3 liralık işi 5 liraya yaptırdığını görürseniz yazın. Ama belediyedeki işleri rayına oturtana kadar bana çok yüklenmeyin. Göreceksiniz her şey çok daha kolay bir şekilde ilerleyecek,” dedi.

Yüksel, sözlerini, “Süleymanpaşa’da yaşayan 200 bin hemşehrimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Biz de onlara her şeyin en güzelini vermek için birlikte çalışalım diyor ve her birinize teşekkür ediyorum,” diyerek noktaladı.

Program, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Haber Tarihi: 21.05.2019
Okunma Sayısı: 2285
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020