Başkan Yüksel Ferhadanlı halkıyla Gönül Sofrasında buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve Tekirdağlı hayırsever işadamlarının destekleri ile gerçekleştirilen Gönül Sofrası iftar programları, Ferhadanlı Mahallesi ile devam etti. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, orucunu yüzlerce vatandaşla birlikte açarak Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ruhunu Gönül Sofrasında paylaştı.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI DA EŞLİK ETTİ

700’den fazla kişinin katıldığı iftar programına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner Gül ile Ferhadanlı mahallesi sakinleri ilgi gösterdi. İftar programı ilahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlarken, oruçların dualar eşliğinde açılmasının ardından Ferhadanlı Mahallesi Muhtarı Zeynel Serçe ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel birer konuşma gerçekleştirdi.

Muhtar Serçe, Gönül Sofrasında buluşan tüm Ferhadanlı sakinlerini selamlayarak iftar programını gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür etti.

YÜKSEL: “SOFRAMIZI PAYLAŞTIĞIMIZ ESKİ GÜNLERİ YENİDEN YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Serçe’nin ardından konuşan Başkan Yüksel ise Ferhadanlı Mahallesi’nde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Allah’a hamdolsun, sizlerle birlikte oruç açmak nasip oldu. Davetimizi kırmayarak aramıza katılan Sayın Başsavcımıza teşekkür ediyor, tüm Ferhadanlı halkına da hayırlı ramazanlar diliyorum. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu organizasyonları her yıl düzenli olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Eski günlerdeki gibi, aynı sofrayı paylaştığımız günleri yeniden yaşamak istiyoruz. Bu yüzden bu organizasyonları bu yıl yaklaşık 50 bin hemşerimiz ile birlikte yapacağız. Gönül Sofralarımızda belediyemizin kasasından da hiçbir harcama yapılmadığını, hayırsever işadamlarımızın ve sponsorlarımızın destekleri ile bu organizasyonların gerçekleştirildiğini belirtmek istiyorum. Bu akşamki Gönül Soframızın sponsorları, Antalya Yağ Sanayii ve Koçaşlar Meydan Köfte oldular. Allah onlardan da razı olsun. Her birinize hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler diliyorum,” açıklamasında bulundu.

Başkan Yüksel, iftarın ardından köy kahvesinde çay içerek Ferhadanlı Mahallesi sakinleri il sohbet etti.

Haber Tarihi: 08.05.2019
Okunma Sayısı: 3081
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020