Başkan Yüksel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk törenine katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Valiliği Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine katıldı.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün anıta çelenk sunması ile başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ile devam ederken Başkan Yüksel’in yanı sıra törene Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, siyasi parti temsilcileri, sivil topluk kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YÜKSEL: “İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN MEŞALESİ, BAĞIMSIZLIĞIMIZIN MİLADI KUTLU OLSUN”

İstiklal mücadelemizin başlamasının 100. yılı dolayısıyla açıklamada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “İstiklal Mücadelemizin meşalesi, bağımsızlığımızın miladı kutlu olsun. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, saygıyla, sevgiyle ve hürmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

GENÇ SPORCULARIN BAYRAMINI KUTLADI

Çelenk töreninin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’na geçen Başkan Yüksel genç sporcuların fotoğraf çektirme isteğini de kırmayarak bayramlarını kutladı.

Haber Tarihi: 19.05.2019
Okunma Sayısı: 2052
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020