Başkan Yüksel, Bakan Kasapoğlu’nu ağırladı

   Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak, partisinin il başkanlığınca düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Tekirdağ’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.
   Vali Aziz Yıldırım, Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve AK Parti Tekirdağ İlçe Başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Kasapoğlu ve beraberindekileri Başkan Yüksel kapıda karşıladı.
   Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen karşılama töreninin ardından başkanlık makamına çıkan Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, burada bir süre Başkan Yüksel ile görüştü.
   Süleymanpaşa’da yürütülen proje ve hizmetlere ilişkin brifing veren Başkan Yüksel, gençlere yönelik hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattı.
   Projeleri için destek isteyen Başkan Yüksel’e Bakan Kasapoğlu destek sözü verdi.
   Süleymanpaşa’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Sayın Başkanımızın şehrin gelişimi ve yükselmesi için ortaya koyduğu irade ve gayreti yakinen takip ediyor ve kendisini kutluyorum. Süleymanpaşa’nın gelecek vizyonuna katkı sağlayacak her türlü projede Başkanımızın yanında olacağız. Yükselen bir Süleymanpaşa için daima destek vereceğiz.” diye konuştu.
   Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yüksel, ziyaret anısına Bakan Kasapoğlu’na yöresel ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti.
   Ziyaret, fikir alışverişinde bulunulması ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla son buldu.

Haber Tarihi: 25.10.2019
Okunma Sayısı: 1525
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020