Bayramda vatandaşların yüzlerinin gülmesi için harekete geçen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet veren Dost Eli giyim Mağazası’nda çalışma yaparak rafları bayramlık kıyafetlere göre düzenledi.

TÜM KIYAFETLER YIKANIP ÜTELENEREK RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

Geçtiğimiz bayram 361 dar gelirli vatandaşın bayramlık ihtiyacı karışlayarak yüzleri güldüren Dost Eli Giyim Mağazasında tüm kıyafetler bayram için tekrar yıkanıp ütülenirken yeni sahiplerini beklemeye başladı.

HAFTASONU VE ARİFE GÜNÜNDE DE HİZMET VERECEK

Dar gelirli vatandaşların yararlanabileceği Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası, Eski Cami Ortacami Mahallesi Soğukkuyu Mevkisi Soysal Sokak No 11’de hizmet verirken oluşabilecek yoğunluğn önüne geçmek, vatandaşların taleplerini ücretsiz olarak yerine getirmek için haftasonu ve arife gününde de hizmet verecek.

KIYAFET BIRAKMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR İÇİN 3 AYRI NOKTA

Öte yandan kıyafet bırakmak isteyen vatandaşlar, yine aynı adrese bırakabileceği gibi 100. Yıl Mahallesi İtfaiye yanı ya da Baykallar Migros karşısındaki Giysi Kumbaralarına kıyafetlerini bırakabiliyor.

Bayramlıklar Dost Eli Giyim Mağazası’nda yeni sahiplerini bekliyor