haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Başkan Yüksel’den hükümet caddesi hamlesi...
 Süleymanpaşa Belediyesi çift yön için imza kampanyası başlattı
.

Süleymanpaa’da uzun süredir tek yönlü olarak salanan Hükümet caddesindeki araç trafiinin, çift yöne döndürülmesi için imza kampanyası balatıldı. Belediye Bakanı Cüneyt Yüksel tarafından balatılan kampanyaya, trafik akıının eski haline dönmesini isteyen binlerce vatandadestek verdi.
   Hükümet caddesinin 7 farklı noktasında kurulan standa gelen Süleymanpaalılar, Bakan Yüksel’in giriimini desteklediini ifade etti. Bata esnaflar olmak üzere her kesimden çok sayıda kiinin ortak fikirde bulutuu kampanya büyük yankı uyandırdı.

LK ADIMI MZA KAMPANYAMIZLA ATTIK”

Söz konusu çalımayla ilgili bilgi veren Süleymanpaa Belediye Bakanı Cüneyt Yüksel, hükümet caddesinin çift yöne döndürülmesi konusunun Süleymanpaa’nın öncelikli meseleleri arasında yer aldıını söyledi.
   “lk adımı imza kampanyamızla attık” diyen Yüksel, “Esnaflarımızın ve vatandalarımızın bitmek tükenmek bilmeyen çift yön talebini defalarca gündeme taıdık. Haklı gerekçelerini anlattık; ancak Büyükehir Belediye Bakanımız Sn. Kadir Albayrak’ı ikna edemedik. Biz de, daha önce kamuoyu ile paylaımız gibi, ilk olarak imza kampanyası düzenledik. Toplanan imzalarla Kadir bakanımıza giderek yeniden ricada bulunacaız. Halka ramen tek yön ısrarından dönmezse, esnafımızı arkamıza alarak baka eylemlerde de bulunacaız.” eklinde konutu.

“OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLMEDEN AÇMAM DED, OTOPARKLARI AÇMAMIZA RAMEN ÇFT YÖN OLMADI”

Bakan Yüksel, açıklamalarını öyle sürdürdü: “Göreve seçildiimiz andan itibaren Süleymanpaa’da yaayan kıymetli hemerilerimizin ihtiyaçlarını karılamak için var gücümüzle çalımaya devam ediyoruz. Lakin bir çok konuda Sn. Kadir Albayrak’ın partizanca yaklaımları nedeniyle, istediimiz hıza ulaamıyoruz. Her seferinde siz kıymetli hemerilerimize, “ben rozetimi kenara koydum, herkeze eit mesafedeyim” vs. diyerek pembe tablo çizen Sn. Albayrak, sırf biz dile getirdik diye Hükümet Caddesi’nin çift erit uygulamaya geçmesine mani oldu. Bana, “otopark sorununu çözmeden çift eridi açamam” dedii için 2 ayda, çarı içi otopark ihtiyacına cevap verecek alanları tesis ederek, çok büyük oranda otopark sorununu çözdük. Buna ramen, gönderdii yazıda, verdiimiz önergenin sudan sebeplerle reddedildiini, yani “Hükümet Caddesi’nin çift yönlü olarak trafie açılması” talebimizin reddedildiini gördük.
 Halkın iradesinden baka bir irade olmadıına duyduumuz inançla, vatandalarımızın çift yön talebine ayak direyen Büyükehir Belediye Bakanımız Sn. Kadir Albayrak’ın tutumuna karı, halkımızla birlikte hareket ederek, beklentilerin karılanması yönünde adımlar atmaya baladık.”

Haber Tarihi: 2019-08-03 16:00:19