Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da hizmet veren ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

Tekirdağ Yelken Kulübü’nde gerçekleşen buluşmaya İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı ve Doğan Haber Ajansı temsilcileri ile Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin görüntülü haberleri ve planlanan programların duyurulması konuları hakkında fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada ajans temsilcileri Süleymanpaşa Belediyesi ve projeler ile ilgili sorularına da birinci ağızdan yanıt buldu.

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi basın buluşmaları Kurban Bayramı sonrasında yerel ve ulusal basın temsilcileri ile yapılacak geniş çaplı bir toplantı ile devam edecek.

Başkan Eşkinat ulusal haber ajansları ile bir araya geldi