Başkan Eşkinat Türk Kadınlar Birliği kuruluş yıldönümü törenine katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türk Kadınlar Birliğinin 94. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesinin düzenlediği çelenk koyma törenine katıldı.
Haber Tarihi: 2018-04-13 14:45:27

Saat 11’de başlayan törende, Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk anıtına Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ ve Malkara Şubelerinin çelenkleri konuldu.

TEKİRDAĞ VE MALKARA ŞUBE BAŞKANLARI KONUŞMA YAPTI

Çelenk sunma töreninin ardından Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker bir konuşma yaparak Türk Kadınlar Birliğinin tarihçesini anlattı. Katılımcılara teşekkür eden Ülker, Türk Kadınlar Birliği’nin 94. Kuruluş yılını kutladı.

Ülker’in ardından konuşan Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy da Türk Kadınlar Birliğinin bir çınar olduğunu, bir Cumhuriyet kadını olarak Cumhuriyet tarihinin en eski kuruluşlarından birinde görev almaktan gurur duyduğunu ifade etti. Özsoy, törene katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür etti.

EŞKİNAT: “TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNİN 94. YILINI KUTLUYORUM”

Türk Kadınlar Birliğinin cumhuriyetin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Başkan Eşkinat, “Türk Kadınlar Birliği, Ulu Önder Atatürk’ün Türk kadınına verdiği değerin somut bir göstergesidir. Kadınların örgütlenmesinin önünü açan ve çağdaş Türk kadınını temsil eden Türk Kadınlar Birliğinin 94. kuruluş yıldönümlerini Tekirdağ ve Malkara Şube Başkanlarımın nezdinde kutluyor, tüm Türk Kadınlar Birliği üyelerine mücadelelerinde başarılar diliyorum,” diye konuştu.