Başkan Eşkinat Deri Çanta Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışına katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde açılan Deri Çanta Yapım Kursu’nun yılsonu sergisinin açılışına katıldı.
Haber Tarihi: 2017-06-19 10:48:04
Okunma Sayısı: 2096

Kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları deri ürünlerin vatandaşların beğenisine sunulduğu Deri Çanta Yapım Kursu Sergisi, Sahil dolgu alanında açılırken, açılış kurdelesini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral kesti.

Sergilenen ürünleri inceleyen Eşkinat, “Deri çanta gibi katma değerli ürünlerin nasıl yapılabileceğini öğrenen ev hanımları, ekonomiye katılma, aile bütçesini destekleme olanağına kavuşuyor. Bunu önemsiyoruz. Bu anlamda, benzer kurslar açmayı sürdüreceğiz,” diye konuştu.