haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Ertuğrul Mahallesi Gönül Sofrasında buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlen Gönül Sofraları’nın dördüncüsü Ertuğrul Mahallesi’nde kurulurken yaklaşık 2 bin Süleymanpaşalı orucunu birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.
Haber Tarihi: 2019-05-09 23:36:05

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirdiği Gönül Sofraları organizasyona Ertuğrul Mahallesi İbrahim Müteferrika Parkı’nda düzenlen iftar ile devam etti.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda yaklaşık 2 bin Süleymanpaşalı orucunu birlikte açmanın huzurunu yaşadı.

İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan programda iftar öncesi Başkan Yüksel Gönül Sofralarına konuk olan vatandaşları masalarında ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti. Dualar ile oruçların açılmasının ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Ertuğrul Mahallesi Gönül Sofrası’nın sponsoru olan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli birer konuşma gerçekleştirdi.

YÜKSEL: “ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SONSUZA KADAR DEVAM ETTİRSİN”

“Kıymetli hemşerilerimin her birine hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi sonsuza kadar devam ettirsin.” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Yüksel; iftar organizasyonuna katkı sağlayan Münür Karaevli’ye de teşekkür ederken sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE RAMAZANLARA ULAŞMANIZI CENABIHAK’TAN YAD EDİYORUM”

İnşallah bundan sonraki ramazanlarda da tekrar beraber olmayı Allah bizlere nasip eylesin. En büyük duam bu güzel milletin, bu güzel insanların birlik ve beraberliğinin daim olması. İnşallah ramazan ayı da bunlara bir vesile. Ben sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlara nice bayramlara ulaşmanızı Cenabıhak’tan yad ediyorum.

“BİZ SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN VE SİZLERE HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Süleymanpaşa’da bundan sonra da çok güzel organizasyonlarda birlikte olacağız. Haziran ayının altısında Kiraz Festivalimiz başlıyor. Onunla ilgili de çalışmaları yürütüyoruz. Bir yandan da biliyorsunuz yeni seçildik. Kıymetli hemşerilerimize daha yaşanabilir bir Süleymanpaşa sözü verdik. Bunun için de uğraşıyoruz. İnşallah 5 yıl daha birlikte olacağız. Biz sizlerle birlikte olmaktan ve sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Tekrardan hayırlı ramazanlar diliyorum.

İFTAR SONRASI İKRAMLAR ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İftar sonrası Gönül Sofrasına katılan vatandaşlara ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı yapılırken ikramlar özellikle çocukların yüzlerini güldürdü.

Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek Gönül Sofraları, şu şekilde devam edecek:

GÖNÜL SOFRALARI PROGRAMI

28 Mayıs Salı 20.39/ Karadeniz Mahallesi

29 Mayıs Çarşamba 20.40/ Dedecik Mahallesi

30 Mayıs Perşembe 20.40/ Çınarlı Mahallesi

31 Mayıs Cuma 20.41/ (Kadir Gecesi)

1 Haziran Cumartesi 20.42/ Aydoğdu Mahallesi

2 Haziran Pazar 20.43/ Yavuz Mahallesi