Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası tanınmış 14 ressam ile Süleymanpaşa şehrini anlatan eserlerin yapılması üzerine düzenlediği “Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 1. Ulusal Sanat Çalıştayı Programı” kapsamında ressamların yapımına devam ettikleri resimleri yerinde inceledi.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nde çalışmalarına devam eden ressamların eserlerini tek tek inceleyen Başkan Eşkinat’a Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Deniz Taner ve Ergün Güleryüz’de eşlik etti.

Yaklaşık bir saat boyunca resimleri inceleyen Eşkinat, sanat eserleri karşısında büyülendiğini belirtirken devam eden çalışmalar hakkında bilgi alıp Süleymanpaşa Belediyesi olarak sanatsal faaliyetleri arttırmak istediklerini altını çizdi.

Başkan Eşkinat “14 Ressam 14 Süleymanpaşa” projesi çalışmalarını inceledi