Aydoğdu SEM çocukları Namık Kemal Üniversitesi'ni ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi (SEM) öğrencileri, merkezde gönüllü olarak görev alan Tekirdağ Gençlik Merkezi gönüllüsü gençleri Namık Kemal Üniversitesi’nde ziyaret etti. Üniversiteli ağabey ve ablaları ile Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesini gezen çocuklar, gelecekte öğrenim görmek istedikleri bölümleri ziyaret etti.
   Tekirdağ Gençlik Merkezi'nde sosyal projelerde gönüllü olarak yer alan üniversite öğrencileri, Aydoğdu SEM’de çeşitli eğitimler verdikleri kardeşlerine Namık Kemal Üniversitesi Tip Fakültesi, Üniversite Stadyumu, Fen Edebiyat Fakültesi ve NKÜ Spor Kompleksini gezdirerek bilgi verdi. Aydoğdulu minik öğrenciler de üniversite ve üniversitenin sosyal olanaklarını görme şansı elde etti.

Haber Tarihi: 27.11.2019