Ata Tepe ve Paşa Park için ilk kazma vuruluyor

Şehrin var olan meydanlarını düzenleyen ve yeni meydanlar kazandırarak albenisini arttıran Süleymanpaşa Belediyesi, Paşa Park ve Ata Tepe gibi iki dev proje ile turistik değerine tavan yaptıracak çalışmalara hız verdi. Projelerin inşa edileceği bölgede SİT alanı kazıları başladı.

SÜLEYMANPAŞA’NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI YAPACAK

Ata Tepe projesi tamamlandığında şehre hâkim bir noktada yükselecek olan devasa boyutlardaki Atatürk Anıtı ve Türk Bayrağı ile ziyaretçileri karşılayarak şehri hafızalara kazımayı amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesinde büyük bir tema park, seyir terasları ve dinlenme alanlarını da barındıran Paşa Park projesi ile de Süleymanpaşa’yı bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Her iki projenin de Süleymanpaşa’nın tanıtımına büyük katkı yapması bekleniyor.

BAŞKAN YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk Mahallesi’nde yapımı planlanan bu iki büyük projenin yükseleceği bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

SİT alanı kazılarının başladığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, kazıların tamamlanmasının ardından projelerin inşasına vakit kaybetmeden başlanacağını ifade etti.

YÜKSEL: “ATA TEPE VE PAŞA PARK SÜLEYMANPAŞA’MIZA DEĞER KATACAK”

Süleymanpaşa’ya turistik anlamda büyük değer katması beklenen proje ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Yeni adıyla Atatürk Mahallemizde yapımını planladığımız, Süleymanpaşa’mıza anlam ve değer katacak Ata Tepe ve Paşa Park projemizin hayat bulacağı bölgede, devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. SİT alanı kazılarına başladığımız projeye, kazıların tamamlanmasıyla birlikte inşallah start vermiş olacağız. Şehrimize kazandıracağımız Paşa Park alanlarında, vatandaşlarımızı ve Süleymanpaşa’mıza gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Gönderde dalgalanacak Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı da bölgeye ayrı bir güzellik katacak. Şehrimizin denizle bütünleştiği en güzel manzarasının izlenebildiği bu alanda, spordan dinlenme alanlarına, seyir teraslarına kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak sosyal donatılar yer alacak. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 10.06.2020
Okunma Sayısı: 2409
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020