Arabalı Sinema çocukları ağırladı

Yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaşların moralini yükseltebilmek için kültür etkinliklerini yeni döneme uygun olarak yeniden hayata geçirmeye başlayan Süleymanpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ilkini gerçekleştirdiği Arabalı Açık Hava Sineması etkinliğinde bu hafta çocuklara yönelik bir film gösterimi yaptı. Kral Şakir Korsanlar Diyarı isimli animasyon filmi aileleri ile birlikte binlerce çocuk izledi.

PAMUK ŞEKERİ VE ÇAY İKRAM EDİLDİ

Film öncesi Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, çocuklara pamuk şekeri ve ailelerine de çay ikramında bulunarak film keyfine katkıda bulundu. Son dönemde çocukların en sevdiği çizgi kahramanlardan biri olan Kral Şakir, Süleymanpaşalı çocukların sinema özlemini de Korsanlar Diyarı filmi ile kendi araçlarının güvenliği içinde gidermiş oldu.

BAŞKAN YÜKSEL KONUŞMA YAPTI

6 Haziran Cumartesi gecesi sahil dolgu alanında gerçekleştirilen Arabalı Sinema etkinliğini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de çocukları ile birlikte takip etti. Yüksel, Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklarla sohbet ederek bol bol özçekim yaptı.

Film gösterimi öncesi araçları ile alanı dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Yüksel, “Salgın sürecinde hepimiz çok sıkıldık. Özellikle çocuklarımız ve annelerimiz bu sıcak yaz günlerinde evlerinde kalmaktan bunaldılar. Benim de çocuklarım bu akşam benimle birlikte burada. Eşime ve evde çocuklarıyla birlikte kalmak zorunda olan bütün annelerimize sabırlar diliyorum. Bu sebeple, bu hafta çocuklarımız için bir film seçtik, keyifle izleyeceğinizi umuyoruz. Yeni sürprizlerle sizlerin karşısında olmaya hazırlanıyoruz, bizi takip edin,” diye konuştu.

YÜKSEL: “YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEĞİZ”

Film gösteriminin ardından da konuyla ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Geçtiğimiz hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz Arabalı Açık Hava Sineması’nda bu hafta, aileleriyle birlikte çocuklarımızı ağırladık. Süleymanpaşalı çocuklarımıza özel, sahil dolgu alanda düzenlediğimiz sinema gösteriminde, kardeşlerimizin eğlencesine küçük sürprizler ve ikramlarımızla katkı sağladık. Önümüzdeki haftalarda bu etkinliğimizi sürdürerek yaz aylarımızı elimizden geldiğince renklendirmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi: 08.06.2020
Okunma Sayısı: 891
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024