Alternatif Sahne’de DİP ile rock gecesi yaşanacak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Alternatif Sahne markasıyla Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde DİP grubunu rock müzik tutkunları ile buluşturacak.
Haber Tarihi: 2018-02-12 11:56:31

Vokalde Sercan Erdinç, elektrogitarlarda Eyüp Demirci ve Ozan Yurdakul, bass gitarda Oğuz Dolma ve davulda Hakan Obut’tan oluşan DİP, birbirinden ünlü eserlerin yanı sıra müzikseverler için kendi bestelerini seslendirecek.

DİP Konseri 13 Şubat salı akşamı saat 20.00’de Namık Kemal Üniversitesi karşısı Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek.