Akademili minikler karne coşkusu yaşadı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde hizmet veren Çocuk Akademisi öğrencisi minikler, karne heyecanını velileri ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile birlikte yaşadı.

3-6 yaş arası 50 çocuğun Montessori eğitimi gördüğü Çocuk Akademisi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte ara tatile girdi.
   Öğrenciler ve veliler, akademide karne töreninde bir araya geldi.
   Minik öğrencilerin karne heyecanını aileleri ile birlikte paylaşan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, “Eğitimin temel amacı çocukların kendi yeteneklerinin bilincine varmasını sağlamaktır. Okul öncesi eğitim alan çocuklarımız, okul hayatlarına hazırlanırken aynı zamanda kendilerini tanıma ve geliştirme fırsatı da buluyorlar. Çocuklarımızla birlikte ilk yarıyıl karne heyecanını paylaşmaktan dolayı mutluyum,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 18.01.2020