Atlas Pasajı Esnafı sorunlarına çözüm buldu

Haber Tarihi: 2014-06-18 16:31:01

Atlas Pasajı esnafı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Atlas Pasajı adına Başkan Eşkinat’a çiçek sunulurken yaklaşık bir saat süren ziyarette Atlas pasajı esnafının sorunları görüşüldü.

Pasajdaki ticareti canlandırmak için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan destek isteyen Atlas Pasajı yöneticilerine Başkan Eşkinat yapılabilecekler hakkında bilgi verirken aşırı yağışlarda sorun yaratan kanalizasyon sorununa karşı da gerekli girişimleri esnafın yanında yaptı.

Öte yandan Ertuğrul ve Ortacami Mahallelerinde yapılması planlanan kentsel tasarım projesi ile birlikte oluşacak yeni Süleymanpaşa hakkında da Atlas Pasajı esnafını bilgilendiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağ ve Süleymanpaşa esnafının kazanması için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

Başkan Eşkinat; “Bizim şehrimizin vergi yönünden büyük dezavantajı var. Tekirdağ’a kurulmuş firmaların büyük bir bölümünün ana şubeleri İstanbul’da ve vergilerini oraya ödüyorlar. O büyük firmalar vergilerini Tekirdağ ve Süleymanpaşa’ya ödeseler belediyelerimizin geliri de çok yükselecek ve vatandaşımıza daha çok hizmet edeceğiz. Bu noktada vergisini bizlere ödeyen Süleymanpaşa esnafının yanında olmak boynumuzun borcudur.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Atlas Pasajı esnafı Süleymanpaşa Belediyesi’nden sorunlarını çözmüş bir şekilde ayrılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür etti.