Başkan Eşkinat Napoli Pizza’nın açılışını yaptı

Haber Tarihi: 2014-06-18 15:32:08

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye İş Merkezi’nde iş hayatına atılan Napoli Pizza’nın açılışını yaptı.

Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ve Tekirdağ Lokantacı ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Eşkinat; “Her geçen gün gelişen Süleymanpaşa’mıza köklü bir iş yerinin daha açılması bizi de mutlu etti. Çanakkale’de doğan ve şehrimize kadar yayılan firmanın yeni şubesine başarılar diler; işletme sahibine ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

Belediye İş Merkezi’nde gerçekleştirilen açılışa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Volkan Berkay Çakır ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni pizza ikramı ile sona erdi.