Türk Telekom İl Müdürü Başkan Eşkinat’ı ziyaret etti

Haber Tarihi: 2014-06-18 14:17:37

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

Saat 10.45’te gerçekleşen ziyarette Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı 30 Mart’ta yapılan seçimlerdeki başarısından dolayı kutlarken başkanlık dönemi boyunca Süleymanpaşa’da önemli hizmetlere yapacağına inandığını belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken; “Görev sürem boyunca Süleymanpaşa’yı ileri taşıyabilmek için tüm kurumlarla işbirlikleri yapacağız. Türk Telekom’da bir işbirlikçimiz olacak.” İfadelerini kullandı.

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş’ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a plaket sunması ile ziyaret sona erdi.