Cumhurbaşkanı onuruna resepsiyon düzenlendi

Haber Tarihi: 2014-06-18 09:20:09

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Süleymanpaşa’ya gelişi sebebiyle düzenlenen resepsiyona katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Hayrabolu Belediye Başkan Vekili Fatih Ertem eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Tekirdağ protokolünün yanı sıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, Milletvekilleri,  Şehit aileleri ve gazilerimizin de katıldığı etkinlikte sırasıyla Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşma yaparken gece hep birlikte yenen yemekle sona erdi.