Mahşer-i Cümbüş tiyatrosunun konuğu Başkan Eşkinat oldu

Haber Tarihi: 2014-06-17 13:11:59

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Say Organizasyon tarafından düzenlenen Mahşer-i Cümbüş tiyatrosunu izledi.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen interaktif tiyatro oyunda Mahşer-i Cümbüş ekibi yaklaşık 2 saatlik performansları ile seyircileri büyülerken tiyatronun seyircilerle birlikte oynanması da alışılagelmişin dışında ayrı bir etki yarattı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, oyun arasında oyuncuları başarılı performanslarından dolayı çiçek vererek tek tek kutlarken yaptığı konuşmada, “Süleymanpaşalı vatandaşlarımızın yüzlerini güldürdüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Bende buradan gülerek ayrılıyorum. Organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan Say Organizasyon’un sahibi Cumhur Saygı’da bir açıklama yaparken; “Mahşer-i Cümbüş tiyatro ekibi bizim bu yıl 20. Tiyatro gösterimiz oldu. Seyircilerimize oldukça eğlenceli bir gece geçirttiğimize inanıyorum. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a ve Belediye Kültür Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.