Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı yıl sonu gösterisi yapıldı

Haber Tarihi: 2014-06-13 11:05:55

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı yıl sonu gösterisini amfi tiyatroda gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Hayriye İnnab ile Murat Başyazgan’ın yaptığı gösteriye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mustafa Özdemir, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya ile konservatuar öğrencilerinin aileleri katıldı.

Bale gösteri ile başlayan yılsonu gösterisi piyano ve konservatuarda eğitimi yapılan diğer sanat dalları gösterileri ile devam ederken başarılı öğrenciler gösteri sonunda büyük alkış aldı.