Başkan Eşkinat Yeni Sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Haber Tarihi: 2014-06-12 14:11:17

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin ortak organizasyonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Yeni Sanayi esnafı ile Yeni Sanayi Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Hep birlikte edilen kahvaltının ardından bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuşmasına Yeni Sanayi esnafının Berat kandilini kutlayarak başlarken;  “Yeni Sanayi 500 üzeri esnafı ile bizim için ve Tekirdağ ekonomisi için önemli. Elbette şehrin bu kadar içinde kalması nedeniyle Yeni Sanayi’nin tekrar gözden geçirilmesi zorunluluk. Altyapıyı bitirmeden bu yolları yapmak günah. Temmuz ayında kazı başlayacak ve Yeni Sanayi’de 7 kilometrelik altyapı yapımı olacak. 2 aylık sürede 2 ekiple burasını tamamlayacağız. Sanayi esnafımız uzun zamandır beklediği güzelliğe kavuşacak.” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yaptığı konuşmada “Tekirdağ Türkiye’nin Avrupa’daki tek büyük şehri. Hedefimiz Tekirdağ artık İstanbul’un arka bahçesi değil; Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olacak.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan Sanayi esnafının sorunlarının yer aldığı dosayalar Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Sükeymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a sunulurken Tekirdağ Eski Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler de altyapı ve arıtma tesisindeki yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.