Kiraz Festivali’nde Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım rüzgarı

Haber Tarihi: 2014-06-09 11:30:20

Tekirdağ Kiraz Festivali konserleri kapsamında Süleyman Orhan, Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım konseri müzikseverleri büyüledi.

50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali konserleri kapsamında Süleyman Orhan, Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım konseri sahil dolgu alanında yapıldı.

Sunuculuğunu Levent Ünsal’ın yaptığı gecede Süleyman Orhan birbirinden güzel eserleri ile geceye katılan müzikseverleri karşılarken Orhan’ın ardından Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım yaklaşık 2 saat sahnede kalarak adeta müzik ziyafeti verdi.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın da katıldığı gecede önceki iki konserde olduğu gibi yağmuru yağışının olmayışını fırsat bilen binlerce Tekirdağlı unutulmaz bir gece yaşarken konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı konuşmada;  “Biz 5 yıl boyunca Süleymanpaşa Belediyesi’ni sanatla iç içe, sanatçılarla dayanışma içinde ve Süleymanpaşalılar için en güzel günleri yaşatmak için alın teri dökerek geçireceğiz. Buna söz veriyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım’a plaket, çiçek ve kiraz hediye edilmesi ile gece sona erdi.