Kiraz Festivali Güzeli belli oldu

Haber Tarihi: 2014-06-09 11:25:31

50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Altın Kiraz Güzellik Yarışması Tekira AVM’de yapılırken 12 aday kiraz güzeli olmak için yarıştı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin Altın Kiraz Güzellik Yarışması Tekira AVM’de Levent Ünsal’ın sunumu ile gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Tekira AVM Müdürü Serkan Subay, davetliler ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada jüri üyeliklerini Açelya Samyeli Danoğlu, Ayşenur Yazıcı, Hakan Eratik, Çiğdem Tunç ve Belgin Eşkinat yaptı.

12 güzelin yarıştığı Altın Kiraz Güzellik Yarışması’nda güzeller ilk olarak kendi seçtikleri kıyafetler, ardından gece kıyafetleri ve son olarak gelinliklerle podyumda yürüdü.

Yarışma sonunda Sinem Sünter jüri tarafından 50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Altın Kiraz Güzeli seçilirken; Esra Demirkesen ikinci ve Ganimet Güveniroğlu üçüncü oldu.

Güzellere tacını 2012 Türkiye Güzeli Açelya Samyeli Danoğlu takarken Tekira AVM Müdürü Serkan Subay ve sponsor firmalar dereceye giren güzellere ödüllerini sundular.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediyesi adına güzelleri kutlarken yaptığı konuşmada; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak 50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde 10 yıldır yapılmayan güzellik yarışmasını yapmış ve Kiraz Güzellerimiz seçmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Kızlarımızın hepsi birbirinden güzel. Ben hepsini huzurlarınızda kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.