50. Tekirdağ Kiraz Festivali yerel sanatçılar konseri ile başladı

Haber Tarihi: 2014-06-07 10:11:25

50. Tekirdağ Kiraz Festivali sahil dolgu alanında yoğun yağmur yağışına rağmen yerel sanatçılar konseri ile başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 50. Tekirdağ Kiraz Festivali 4 Haziran 2014 Çarşamba akşamı sahil dolgu alanında yerel sanatçılar konseri ile start aldı.

Sunuculuğunu Nijat Ayvaz ile Selda Kara’nın yaptığı gecede yoğun yağmur yağışına rağmen Tekirdağlı müzikseverler yerel sanatçıları yalnız bırakmazken Salih Demirci, Yılmaz cumhur, Özgür Kanat, Taner Baydar, Grup Seferber, Murat Günay, Güvenç, Hayri Alp ve Grup Romantica birbirinden güzel eserleri ile sahne aldı.

Yaklaşık 4 saat süren konserin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kısa bir konuşma yaparken, “Yerel sanatçılarımız söylenecek her şeyi söylediler. Bize çok güzel bir gece geçirttiler. 50. Kiraz Festivali’nin açılışını muhteşem yaptık. Bu yağmur altında çok az ama öz seyircinin önünde Süleymanpaşa’ya layık nefis bir konser yaşadık. Hepiniz sağ olun, var olun.” dedi.

Konuşmasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat sahne alan sanatçılara çiçek ve plaket verirken hep birlikte fotoğraf çekilmesi ile 50. Tekirdağ Kiraz Festivali yerel sanatçılar konseri sona erdi.