Onlar Bizim Gerçek Kahramanlarımız

Haber Tarihi: 2014-06-03 14:40:27

Onlar bizim gerçek kahramanlarımızdır yazılı pankartları ile lösev’li çocuklar ve yetkilileri Tekirdağ il merkezi olan Süleymanpaşa ilçesinde bir dizi etkinlik düzenlediler. Halk oyunları gösterileri ile başlayan etkinlikte Lösev’li çocuklar Ulu önderi unutmayarak ona saygı duruşunda bulunarak çelenk de sundular.
Tekirdağ ilinin merkez Süleyman paşa ilçesinde yer alan Üç Kemaller meydanında başlayan etkinlik valilik tören alanında devam etti. Yapılan törende Süleyman paşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat ve başkan yardımcılarından Gülferah Güral da çocukların yanında yer alarak onları mutlu ettiler. Lösev’liler Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat ve başkan yardımcısı Mustafa Özdemir Lösev için düzenlenen piknik alanına sürpriz bir ziyaret yaparak çocukları sevindirdiler. Onlar ile ilgilenen Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat ve yardımcısı bir ara onlar ile oyun bile oynayarak çocukluğun yaşantımızda ki unutulmaz önemli bir yeri olduğunun mesajını yansıttılar.