Süleymanpaşa Belediyesi Can Bonomo konserini iptal etti

Haber Tarihi: 2014-05-19 12:05:26

19 Mayıs 2014 Pazartesi günü Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında yapılması planlanan Can Bonomo konseri iptal edildi.

İptal gerekçesi ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçimizin hayatını kaybettiği, yine çok sayıda işçimizin de maden ocağında mahsur kaldığı, ulusal yas ilan edilen ve büyük üzüntü duyduğumuz bir günde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemeyi planladığımız Can Bonomo konserini iptal etmiş bulunuyoruz. Soma maden ocağındaki faciada hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı madencilerimizin de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.