Süleymanpaşa Belediyesi’nin kumsal temizlik çalışmaları devam ediyor

Haber Tarihi: 2014-07-06 18:24:56

Süleymanpaşa Belediyesi, Kumbağ Mahallesi’nin eşsiz plajında temizlik çalışmalarına başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bir kısmı otlarla kaplanan kumsalın otları temizlenirken daha geniş bir kumsal alanı Kumbağ’daki tatilcileri bekler hale getirildi.

Ayrıca kumun altına gizlenen çöpleri de kum karıştırma makinesi aracılığı ortaya çıkararak temizleyen Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kumsalın geri kalanında da çöp toplama çalışmalarına devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral çalışmaları yerinde incelerken yaptığı açıklamada, “Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri tatil için Süleymanpaşa’yı seçenlerin en gözde yerleri. Uzun kış döneminde gerekli bakımın yapılmamasından dolayı uzayan otların kumsalı işgal etmesine göz yumamazdık. Temizlik ekiplerimizle ile öncelikle kumsalı işgal eden otların temizliğine ardından da kumsalda ve kumun altına gizlenen çöplerin toplanması işlemine başladık. Tatilcilerimizin ve mahalle sakinlerimizin daha güzel bir kumsalda tatil geçirmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin sahil temizlik çalışmaları Süleymanpaşa'daki tüm plajları kapsayacak şekilde devam edecek.