haber
- T.C. Süleymanpaşa Belediyesi

Çocuk Şenliği ikinci gününde de miniklerin akınına uğradı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Çocuk Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Şenliğin ikinci gününde de şenlik alanı çocuklarla dolup taştı.
Haber Tarihi: 2019-04-22 17:11:40

Akrobasi ve illüzyon gösterilerinin yanı sıra çeşitli atölyeler, yüz boyama, sosis balon, pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramları ile eğlence dolu bir gün daha yaşayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

BAYRAM COŞKUSU ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE DORUĞA ÇIKACAK

Binlerce çocuk Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’ndeki şenlik alanına akın ederken, aileler de çocukları ile kaliteli zaman geçirmenin keyfini yaşadılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da küçük misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Süleymanpaşa Belediyesi 5. Çocuk Şenliği, yine birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle bayram coşkusunu doruğa çıkaracak.