Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nden çocuklara problem tespit çalışması

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, 7-8 yaş arası çocuklara yönelik uygulamalı problem tespit çalışması gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 2018-04-13 15:57:09

7-8 yaş arası çocukların planlama becerilerini, uyumlu davranış kazanma ve duygularını daha rahat ifade edebilmelerini sağlamak üzere gerçekleştirilen çalışmada çocukların velileriyle de görüşmeler düzenlenerek yapılması gerekenler hakkında yönlendirmelerde bulundu.

Uygulamalı çalışma için Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne gelen çocuklar ise hem eğlenip hem de öğrenmenin keyfini yaşadılar.